Hur man bygger en Van Bänk

I stora skåpbilar som har haft de bakre raderna med säten bort från dem, bänkar är ofta bra att installera längs van s metallväggar, så att människor kan ha någonstans att sitta medan transport av last i mitten från en plats till en annan. Det enklaste sättet att konstruera dessa bänkar är av tjocka bitar av trä, med metall fästen och skruvar fästa direkt på metall stagen i van. Även om detta kanske inte är det mest bekväma bänk att sitta på under en längre tid, kommer det att få jobbet gjort effektivt. Saker du behöver
Måttband
sandpapper
Lack
Januari 03-06 fot långa 2x10
4 2x4x10
4 metallfästen
Bolts
metall skruvar
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Mät insidan av din van. Hitta en plats att installera bänken, vilket inte är i vägen för några dörrar eller fönster. Mät detta område och sedan ha en 2x10 träbit klippa till denna längd. Sand och lack denna träbit, eftersom det kommer att bli bänk.
2

Köp fyra stora metall fästen och en 2x4 som är minst 40 inches i längd. Skär 2x4 i fyra 10 cm bitar och fäst en av dem till toppen av metallhållare med skruvar. Addera 3

Bestäm exakt där du vill fästa konsolerna på undersidan av bänk. Det bör finnas två i varje ände och två på samma avstånd från varandra i mitten. Borra ett par skruvar per konsol genom toppen av träbänken, in i block av 2x4 fästa vid konsolerna. Du kommer nu att ha en träbänk med konsoler fästa under den.
4

Klättra inuti van med träbänk med konsoler fäst vid den och hålla den i det utrymme där du vill installera den inuti van. Borra metall skruvar genom vevlagret hål direkt in i metallramen på van. Fäst små stålfästen längs toppen av träbänk och metallram last van om du tycker det är nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105948.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.