Kan du sätta en motorcykel i en minibuss ?

Ja , du kan sätta vissa motorcyklar i din minibuss för lagring eller snabb akuta transporter . Du en också dra din motorcykel längre sträckor på detta sätt , kommer dock denna aktivitet med några allvarliga potentiella risker för din egen säkerhet och fordonets sundhet . Fördelar

Fördelen med att sätta din motorcykel i din van är att cykeln lätt transporteras och eventuellt säkrare i låst van än kvar på gatan .
Risker < br >

När du förvarar din cykel i van , riskerar du den potentiella skadan det kan göra att båda fordonen . Läckande vätskor , bränsle eller olja kan förstöra din minivan interiör och den konstanta vikten av ett tungt fordon under en tillräckligt lång tidsperiod kan göra skada på din minivan s däck eller fjädring .
Equipment < br >

att transportera din cykel i en minibuss , behöver du extra utrustning inklusive en ramp och spännband för att säkra cykeln . Vissa skåpbilar kan specialbyggda för att frakta cyklar . Du kommer att behöva ta bort några platser för att rymma cykeln . Var noga med att fästa motorcykeln ordentligt och kontrollera den regelbundet samtidigt som det transporterar det , genom att dra av vägen och kontrollera att banden är täta . En dåligt säkrade cykel har potential att orsaka allvarliga skador förare och passagerare om du måste bromsa hårt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105939.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.