Skillnaderna mellan Town & Country LX & LXi

The Town & Country linje av minibussar ger många olika alternativ för förare att välja mellan. LX och LXi modeller är liknande i en hel del funktioner som ljud och antalet dörrar som finns med van. Men det finns skillnader mellan modellerna. Några av skillnaderna kan tyckas små men andra kan påverka hur du använder van, såsom förmågan att lagra onödiga sittplatser. Drivlina och bromsar

Town & Country LXi är en all-wheel-drive fordon, vilket innebär att kraften levereras till varje däck. En all-wheel-drive bil både skjuter och drar bilen på vägen. The Town & Country LX är en front-wheel-drive fordon bara. Detta innebär att all kraft överförs till framhjulen och van dras ned vägen vid framaxeln. Bromsarna på The Town & Country LXi

har låsningsfria bromsar på alla fyra hjul och använda ett elektroniskt variabel broms proportionering (EVBP) systemet så att den bromssystemet att anpassa sig till förändringar i vägytan. The Town & Country LX har främre och bakre skivbromsar. The Town & Country LX har inte EVBP systemet.
Motor

Både LX och LXi modeller av Town & Country har en 3,8 liters V6-motor under huva. Motorn i LXi modellen producerar 215 hästkrafter och motorn i LX-modellen kan skapa 197 hästkrafter. LX-modellen är utrustad med en sexväxlad växellåda, medan LXi har en fyrväxlad växellåda. De sändningar i båda modellerna är automatisk.
Seating

sittplatser för LXi Town & Country har skålade säten i andra raden, som är utrustade med rullar för enkel borttagning och installation. De skålade säten kan tippa framåt för att göra det enklare att komma i och ur baksätet på bilen. Baksätet i LXi modellen är en bänk som är delad på mitten så att baksidan av hälften av det säte som skall fällas ned för extra lagringsutrymme.

Sittplatser för LX Town & Country modellen har främre sportstolar för förare och framsätespassagerare. Den andra sätesraden har skålade säten som kan vika in golvet i van för enkel förvaring av platserna utan att behöva ta bort dem från van. Baksätet i van är en 60/40 baksäte. Baksätet kan också lägga in golvet i van för lagring och ge mer lastutrymme i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/minivans/105936.html

Previous:
Next:

minibussar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.