Vad är ett EV Proton?

Den malaysiska biltillverkaren Proton släppt sin elektriska prototyper till den malaysiska regeringen i september 2011. Proton Saga EV och Exora REEV syftar båda till att eliminera koldioxidutsläppen. Den malaysiska regeringen stödjer Proton i sin utveckling av grön teknik och förutsatt fälttester för att säkerställa sin kapacitet och säkerhet innan massproduktion. Proton väntas släppa Saga EV för allmänheten år 2014. Proton Saga

ursprungliga Proton Saga fordon släpptes 1985. Som en kompakt bil, är Saga en stadsbil, massivt produceras till ett överkomligt pris. Den ursprungliga motorn hade en 1,3 liters modul luft bränsle, kör på 6000 rpm, vilket är typiskt för en kompakt. När det gäller inredning, tyg säten och mugghållare är standard liksom krockkuddar. Med produktion av Proton Saga EV, kommer samma funktioner i gamla genomföras men med en annan motor. Addera nytt batteri och design

Proton Saga EV har ett fullt batteri-drivna system som syftar till nästan inga koldioxidutsläpp. Fordonet kommer att köra på två permanentmagnet AC synkronmotorer, vilket möjliggör en kapacitet på 52 kilowatt och 197 Nm vridmoment. Dessutom presenterar EV en ny kombi konstruktion, vilket avslöjades i september 2011 då Proton gav tre fordon Saga EV till den malaysiska premiärministern för testning.
Green Technology

energi för Proton EV kommer faktiskt komma från 16 kWh litium-ion batteri celler. Litium-jon-batterier finns i flera elektronik, från leksaker till mobiltelefoner. Användningen av litium-jon-batterier för elbilar är främst att öka makten och möjliggöra laddning av fordonet vid en kraftstation. Till skillnad från i mindre hemelektronik, flertal litium-jon-batterier är nödvändiga för att generera tillräckligt med ström för ett helt fordon.
Köra EV

Proton Saga EV syftar till att minska ned på föroreningar och ge en ekonomisk bil samtidigt. När fulladdat, stöder EV en resa avstånd på upp till 120 km, vilket fungerar bra för förare i staden. Men flera laddningsstationer, precis som bensinstationer, är nödvändiga för att ladda bilen. Hem laddning anläggningar kommer också att finnas med i fordonet så att föraren kan driva upp batteriet över natten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105548.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.