Hur man installerar ett TSX Headlight

korrekt fungerande strålkastare är en nödvändighet för nattrafik för att skydda dig själv och andra. När din Acura TSX strålkastare bränner ut och behöver bytas ut, kan du byta ut lampan själv snarare än att ta den till en butik och betala en mekaniker att göra jobbet. TSX strålkastare finns i fem färger, inklusive ultra vit, ultraviolett, rent blått, gult och titan vitt. Om du installerar en framlykta glödlampa, välj samma färg som fungerande glödlampa, eller du kan byta båda glödlamporna till en annan färg om du föredrar. Saker du behöver
Latexhandskar
TSX strålkastarlampan
Visa fler instruktioner
1

Park ditt Acura TSX och åt handbromsen så att bilen inte rullar . Öppna huven för att komma åt glödlampan.
2

Sätt på latexhandskar. Ta tag i dammskyddet av gummi bakom strålkastaren och dra den tillbaka. Den bakre delen av glödlampan skall vara synlig.
3

Placera en hand på vardera sida om strålkastaren kabelnätet. Nyp kontakten och dra de två sidorna varandra för att koppla bort det.
4

Dra lamphållaren rakt ut mot den bakre delen av bilen för att ta bort det. Ta tag i lampan och vrid den moturs för att låsa upp den, och sedan dra den rakt ut från uttaget.
5

Infoga en ny TSX glödlampan i sockeln och vrid den medurs för att låsa den i sockeln. Sätt i kontakten i strålkastaren montering.
6

Tryck på de två ändarna av strålkastare kabelförbindningar tillsammans. Det finns ett hörbart knäppande ljud när den är korrekt installerad.
7

Skjut dammskyddet fram för att täcka strålkastare församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105547.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.