Hur Steam en Filet Mignon

Filet mignon kommer från filén av nötkreatur , om köttet är mest mört och marmorerat . Denna dyra nedskärning av nötkött är hög kvalitet och serveras ofta i fine-dining restauranger i olika sätt . Du kan göra en hälso -smart filet mignon hemma med hjälp av en ånga pott , vilket kommer medhjälpare i att bli av med överflödigt fett . Att veta hur man ånga en filet mignon inte tar färdigheter expert matlagning . Saker du behöver
Stockpot med ånga korg och lock
Filet mignon
Strip av bacon
Blandade kryddor
Blandade grönsaker
Visa fler instruktioner
1

Fyll en 6 -liter BULJONGKITTEL halvfull med vatten . Placera ångan korgen i potten , och se till att botten på den inte vidrör vattnet .
2

Wrap en remsa av bacon runt den yttre gränsen av filet mignon , om det ISN ' t redan pre - inslaget . Detta bidrar till smaken av köttet . Addera 3

Placera filet mignon i botten av ångan korgen . Omge biff med morötter och selleri , eller en potatis med sin hud kvar på den . Strö önskade kryddor över filet mignon .
4

föra vatten i potten till en rullande koka , med locket på grytan . Låt det koka i 10 minuter . Ta biff och grönsaker för att tjäna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105545.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.