Hur Jumpstart en hybrid

Hybridbilar drivs med elmotorer och drivs av en förbränningsmotor. Dessa bilar gynnas av de flesta miljömedvetna individer eftersom de släpper mindre bränsle utsläpp och lagra sin egen rörelseenergi, kraftigt skära ner bensin kostnader. Hybridbilar har samma problem som vanliga bilar, och ibland de bryter ner eller köra slut på juice. Starthjälp dem är precis som starthjälp en vanlig bil, allt du behöver är en annan bil och startkablar. Saker du behöver
startkablar
Visa fler instruktioner
1

Face båda bilarna näsa näsa så startkablar kan passa från en bil till en annan.
Sida 2

Stäng båda bilarna helt för att inte blåsa de elektriska systemen. Pop öppna huven på båda bilarna.
3

Anslut ena kabeln till den positiva polen (den med plustecken) av den döda hybrid. Anslut den andra änden, samma sida av klämman till den positiva polen på fungerande bil.
4

Anslut den andra klämman till den negativa terminalen på fungerande bil. Var noga med att inte röra den positiva klämman med det negativa. Om du gör det kan du få en stöt.
5

Anslut den sista kvarvarande klämman till den negativa terminalen på döda hybrid. För en Prius, det är den omålade metallbandet, och för en Honda, det är en grundstötning rem ligger nära framför bilen.
6

Starta fungerande bilen och låt den gå ett par minuter , fortfarande hålla alla klämmor på. Efter att bilen har värmts upp, starta din hybridbil och hålla igång ett par minuter. Om din hybrid fortfarande inte startar, stäng av både bilar och dubbelkolla dina klämmor.
7

Ta bort kablarna i omvänd ordning som du har anslutit dem. Även om båda bilarna är på, vara uppmärksam att inte låta klämmorna röra varandra tills allt är frånkopplad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105544.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.