Vilka är de bästa Hybrider?

En hybridbil inte enbart förlita sig på en bensin förbränningsmotor. Istället kan en hybridbil använder antingen en elmotor eller en gasmotor. Energin från de elektriska motorerna lagras sedan i batterier som är laddningsbara. Rankingen för bästa hybridbilar bestäms av provkörningar, recensioner och betyg auto, enligt US News & World Report. 2011 Chevrolet Volt

Chevrolet Volt är det bästa hybridbil, enligt US News & World Report analys. Bil journalister har röstat Volt som 2011 North American Car of the Year. En utökad räckvidd elbil, bilen kan köra upp till 50 miles per dag utan att använda bensin. Dessutom har det också en banbrytande stil både ute och inne. På insidan finns det en pekskärm som styr dess Bluetooth-systemet och dess XM Satellite Radio. På utsidan, har Volt en design som minskar luftmotståndet och sparar energi. Denna hybridbil säljer för ca $ 40.000.
2011 Ford Fusion

Ford Fusion är en hybridbil som säljer för ca $ 28.000. Det rankas som nummer två på US News & World Report: s lista över de bästa hybridbilar. Ford Fusion är en medelstor hybridbil som har en färddator och SmartGauge. SmartGauge är en display som sitter bakom ratten som visar hur effektivt du kör. På insidan, tillåter Fords SYNC-system du ta emot trafikinformation, vägbeskrivningar och även styra din iPod via röstkommandon.
2011 Toyota Prius

Toyota Prius är en hybridbil med högsta betyg bränsleekonomi vid 51/48 mpg stad /landsväg, enligt US News & World Report. Prisintervallet för Prius är mellan $ 23.000 och $ 28.000. Prius har funnits på marknaden sedan 1997, och det har kommit en lång väg sedan dess. Det har förbättrat sin trunk storlek och har nu en mer rymlig interiör. Dessutom kör det är som att köra en icke-hybrid bil i att det har en 1,8-liters, fyrcylindrig motor och en drivlina som genererar 134 hästkrafter.
2011 Hyundai Sonata

Hyundai Sonata är en prisvärd medelstora hybridbil som säljer för ca $ 25.000. Det ger den bästa mixen av prestanda, pris och ett exklusivt utseende inredning, enligt US News & World Report. Denna hybrid kombinerar ny och gammal teknik. Till exempel kombinerar gamla skolan, automatisk växellåda med avancerade batterier. Den Sonata är en hybridbil som kan nå 62 miles per timme med bara hjälp av elektrisk ström. Det kommer också med standard biljettpris som en USB-port och har Bluetooth.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105536.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.