Är Hybrider Miljömässigt hjälp?

Dr Ferdinande Porche byggde världens första äkta hybrid år 1900, 99 år före Honda släppte den första hybriden med bred spridning i USA. Många försök att skapa och sälja hybrider inträffade i interum tid, men problem med fart, kraft och avstånd kapacitet hålls hybrider och elfordon från att lyckas på den allmänna marknaden. År 1966 erkände den amerikanska kongressen att fordon orsakade luftföroreningar, och 1976 de införde Public Law 94-413 för att finansiera forskning och utveckling av hybridfordon. Sedan 1999 den amerikanska regeringen har gett skattelättnader som incitament för människor att anta hybridfordon för att minska föroreningarna, minska vårt beroende av olja, och att minska klimatförändringsfrågorna. Luftföroreningar
Smog är farlig för människors och djurs respiratorisk hälsa.

Varje förbränningsmotor skapar utsläpp, men hybridfordon får höga MPG betyg och producerar mindre utsläpp än vanliga fordon. Enligt den amerikanska Environmental Protection Agency, det finns fyra typer av föroreningar när fordon bränner bränsle. Det vanligaste är CO2, eller kolmonoxid, men de övriga tre föroreningar kan skada miljön och människors hälsa samt: kolväten, kväveoxider och partiklar. Dessa utsläpp orsakar respiratoriska problem, smog, klimatförändringar och uttunning av ozonskiktet. Enligt den US Department of Energy, varje gallon gas förbränns producerar twenty pounds av CO2. Genom att köra en hybridbil med ökad bränsleeffektivitet, är mindre föroreningar produceras och skador på miljön och människors hälsa minskar.
Klimatförändringar
Ett tecken på den globala uppvärmningen och klimatet förändring är de smältande glaciärerna vid nord-och sydpolen.

Klimatförändringen orsakas av fordon och industriella utsläpp allmänt kallade växthusgaser. Hybridbilar minska utsläppen till följd av högre bränsleeffektivitet och därmed lägre utsläpp och minska risken för allvarliga klimatförändringar. En av de fyra ovannämnda fordon föroreningar, kolmonoxid, är en växthusgas. Växthusgaser fungerar genom uppvärmning av atmosfären, vilket orsakar förändringar i den globala uppvärmningen och väderförhållanden. Hybrider ger mindre utsläpp per kilometer än vanliga fordon genom bättre gas körsträcka. Sänkta utsläpp innebär mindre utsläpp av växthusgaser och minskad mänsklig påverkan på klimatförändringarna.
Hög bränsleeffektivitet
Hybrid fordon släpper ut mindre föroreningar eftersom de bränner mindre bränsle per körd mil.

hybridfordon högre bränsleeffektivitet än vanliga fordon. Även hybrider avger samma luftföroreningar som vanliga bilar, de producerar mindre utsläpp per körd miles. En hybridbil kan definieras som ett fordon som använder mer än en kraftkälla. De flesta kommersiella hybrider verka på bensin och lagrad elektricitet. Vissa hybrider omvandlar oanvänd energi från bränsle som förbränns i batteriet, kan andra vara inkopplade i energikällor för att ladda det elektriska batteriet. Både US Environmental Protection Agency och US Department of Energy rekommenderar köp av bränsleeffektiva bilar för att minska skador på miljön, minska oljeberoendet och öka energieffektiviteten hållbarhet.
Hybrid alternativa kraftkällor

Göra en insats för att minska miljöskadorna hjälper miljön.

Hybrider är mer bränsleeffektiva eftersom de har integrerat alternativa energikällor input och energibesparing. Många hybrider elmotor Power Assist, utnyttja de makten från bromsning samt automatisk motor avstängd. När bromsarna används i vanliga fordon som de avskurna bränsleåtgång, men de flesta hybrider fånga energi från fordonets friktion och drivkraft när man bromsar och en del även fånga energi när hybrid rullar fritt. Många hybrider stänger automatiskt av motorn vid stopp i trafiken där vanliga fordon tomgång och fortsätta bränna bränsle. Hybrider skapa energi, de använder endast energi i rörelse, och de använder lagras och fångade energi för att bistå när fordonet är i rörelse. Dessa tekniska konstruktioner öka bränsleeffektiviteten och därmed minska föroreningar och minska miljöskadorna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105535.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.