Fördelar och nackdelar med en hybrid

Hybrid elektriska fordon, eller HEVs, kombinera den vanliga förbränningsmotorn med en eldriven drivlinan systemet. Fördelen med detta system är att ett motorsystem kompletterar andra, vilket möjliggör ett fordon som är pålitlig, låga utsläpp och hög körsträcka. Det finns några olika fördelar och nackdelar med denna typ av fordon. Kostnad

Även om något subventioneras av break offentliga skatteintäkterna initiativ, kan hybrider vara tusentals kronor dyrare än vanliga förbränningsmotorer. Detta äger till det nya i tekniken. Detta är dock motverkades något av lägre bränsleförbrukning, ökad bränsleeffektivitet och lägre kostnader för grundläggande underhåll. Bromsar måste ersättas mindre ofta, till exempel.
Förorening

Inte bara är mindre bränsle som används i ett hybridfordon, men den används också mer effektivt. Utsläpp under tomgång - en viktig bidragande orsak till förorening från motorfordon - skärs till noll på grund av den elektriska motorn. Värme som normalt avleds under bromsning omvandlas till elektrisk energi som laddar elmotorn, regenerering av batteriets kapacitet utan att behöva någonsin koppla bilen till ett eluttag. Addera ditt batteri

Batteriet i en hybridbil är en av de dyrare och känsliga komponenter. När det oundvikligen misslyckas efter 9 till 12 år, kan en ersättare kosta tusentals dollar. Förhoppningsvis så batteriteknik växer mer sofistikerade, kommer dessa batterier att växa i kapacitet, livslängd och minskade kostnader.
Fuel Economy

Ett datoriserat system hanterar en smidig övergång från elkraft till gasdrift på effektivast möjliga sätt. Vid uppstart och under låga hastighetsförhållanden som är den elektriska motor som används nästan uteslutande, drastiskt minska användningen av bränsle. Låg fordonsvikt, en mindre motor och aerodynamiska designen ytterligare öka bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105530.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.