Vilka är farorna med hybrider?

Under senare år har hybridfordon vunnit i försäljningen eftersom de sparar drivrutiner pengar på gas och förblir miljövänligt i jämförelse med traditionella bilar. Samtidigt kan dessa fordon orsakar betydande problem för mekaniker, räddningsarbetare och fotgängare på grund av olika element som finns i hybrider. Få kännedom om dessa hybridfordon, så att du kan hålla din familj säker när du är ute på vägarna. Mekanik

Sedan hybridbilar verka på en elektrisk ström måste mekanik försiktig när du arbetar med dem. Toyota Prius, till exempel, släpper ut 276 volt, medan liknande Honda hybrider avger 144 volt. Enligt Automotive Service Association, kan 60 volt döda en människa, så en stor fara föreligger med dessa fordon. Det största problemet uppstår eftersom dessa fordon börjar själva att ladda sina batterier när de börjar bli låg, om inte mekanikern helt immobilizes dem. Därför kan mekanikerna inte börja arbeta på dessa fordon förrän de har gått korrekt säkerhetsrutiner.
Räddningsarbetare

elektriska strömmar som kör hybridbilar gör det svårt för undsättning arbetstagare att komma till offer i vissa fall, eftersom de inte kan börja helt enkelt skära bort på fordonet för att ta bort drivrutinen. Använda hydrauliska verktyg för att skära en person ur en hybridbil kan leda till elstötar, så arbetarna måste försöka koppla bort batteriet innan du hjälpa offret. Dessa arbetstagare har nu lärt sig att klippa taket från fordonet när de inte kan komma åt batteriet, snarare än dörren, eftersom du kommer att hitta de flesta av de elektriska ledningarna insidan av dörren.
Fotgängare

Sedan hybridfordon gör mycket lite buller, kan fotgängare har svårt att höra dem närmar sig. Detta är ett särskilt stort problem för synskadade personer, eftersom de är starkt beroende av sin hörsel för att undvika olyckor. Även synskadade fotgängare kunde köra in i dessa frågor om de enbart förlita sig på sin hörsel innan du kliver ut i gatan. Addera Batterier

Även om många människor tror att hybrider kvar helt miljövänlig, deras batterier innehåller fortfarande element, såsom nickel, som kan skada miljön. När hybridbilar blivit vanligare, kan detta bli ett problem, särskilt om folk inte återvinning av batterierna. Toyota ger sina kunder $ 200, som av mars 2011 om de återvänder ett batteri till återvinning, vilket kan hjälpa till med denna fråga i framtiden. Även dessa batterier kan göra mindre skada än traditionella blybatterier, inte utgör de fortfarande ett problem om det inte hanteras rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105526.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.