Tips om Potträning en tax

Potträning en valp kräver tålamod medan det lär sig där att göra sin verksamhet. Taxvalpar är klumpiga, smart och tyvärr notoriskt svåra att rumsren. Detta innebär extra tålamod behövs när potträning hunden. Att veta några tips om potträning din tax ger dig möjlighet att göra riktiga val i arbetet med detta envis ras. Diet

Utbildning din Doxie valp att bli rumsrena husdjur är lättare för er båda när du gör grundinställningar för din miljö och vanor. Till exempel, mata din tax valp ett högkvalitativt hundfoder i motsats till billig hundmat är lättare på valpens mage. Detta i sin tur förhindrar olyckor i huset innan du kan reagera. Billigare märken av hundfoder innehåller en hel del filler produkter och fett, vilket kan irritera en ung hunds mage och resultat i rinnande diarré.
Rutin

En tax valp måste befria sig i genomsnitt sex gånger om dagen. Detta innebär att minst en gång var sjätte timme måste du försäkra att valpen tas utanför för att använda badrummet, speciellt inom 10 minuter efter att ha ätit. Bygga en rutin att ta valpen till ett anvisat utomhus reliefområdet tränar valpen att styra dess eliminering funktioner. När valpen blir van vid att gå ut direkt efter varje måltid och vid andra regelbundna tider, blir det lättare att träna det.
Trälådor

trälådor kan tyckas hårda till några nya valp ägare, men det fungerar också som ett sätt att träna valpen att befria sig själv på lämpligt ställe. Den Taxvalp inte vill bajsa eller kissa i en liten låda, så håller den i lådan under natten medan den sover hjälper i sin rumsren. Positiv beröm när valpen eliminerar utomhus ger det incitament att bli rumsrena.
Andra tips

Olyckor inträffar och är normala delar av att vara en valp ägare. Ungefär som ett barn, kräver en valp konstant uppmuntran och observation när i potträning skede av sitt liv. Om valpen har en olycka på golvet, slag eller skrika på valpen. Istället säger "nej" i en bestämd röst och visa valpen sin röran. Ta det utanför omedelbart och placera det i en lämplig plats för att befria sig själv. Detta kan ta flera försök innan det blir idén, men det är viktigt att aldrig slå eller skrika på valpen, vilket kan skapa ångest frågor som hindrar potträning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105520.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.