Ta bort sätet en 2006 Toyota Van

Toyota Sienna är en sju passagerare minivan med tre stolsrader. Den andra sätesraden är avtagbar, medan den tredje sätesraden enkelt fälls ner. Du kan ta bort den andra stolsraden om du behöver extra lastutrymme för att transportera varor. Den andra sätesraden verkar vara en stor plats, men det är faktiskt tre separata säten. Ta bort sätena från van är enkel och bör inte ta längre än 15 minuter. Instruktioner
1

Öppna båda skjutbara sidodörrar. Verifiera bilbälten i mitten-raden säten häktas. Om de inte är, haka dem. Tillvägagångssätt, antingen utanför sätet för att starta. Minst en av de ytterplatserna måste avlägsnas innan mitten sätet avlägsnas. Skjut huvudstödet hela vägen ner och skjut armstöden upp i "Lagrad" läge
2

. Ta tag i baren under framkanten av sitsen och scoot sätet hela vägen tillbaka.
3

Dra ryggstödet justera nivån ligger på den yttre kanten på sittdynan, och sedan vika ryggstödet på sätesdynan.
4

Inspektera den bakre delen av fällt säte. Mellan den nedre kanten på ryggstödet och sittdynan, hittar du en rem. Dra remmen och lyft den bakre delen av fällt säte uppåt. Sätet är nu ansluten enbart genom dess främre gångjärn.
5

Lyft hela stolen rakt upp för att haka de främre gångjärnen. Avlägsna sitsen från Sienna van och ställa den utanför eller någonstans säkert.
6

Upprepa processen för utsidan sätet på andra sidan, och sedan upprepa processen för mittplatsen. Ta bort antingen sätet är densamma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105518.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.