Hur man gör hybridbatterier

Hybrid batterier är konstruerade och tillverkade enligt samma principer som din mobiltelefon, bärbara dator eller konventionella bilens batterier. Hybrid batterier är enorma i jämförelse, eftersom de kör en elektrisk motor avsedd att hjälpa förbränningsmotorer och förbättra bränsleeffektiviteten. Som i konventionella bilar, generatorer laddar hybridbatterier precis som de i förbränningsmotorer. Vissa hybridfordon, som Chevrolet Volt, också tillåta användare att ladda hybridbatterier från ett elektriskt vägguttag. Saker du behöver
Prismatisk nickelmetallhydrid moduler case
Wire
Generator
Elektrisk motor
Combustion motor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad total spänning du behöver din hybridbatteri att leverera. Detta beror på vikten av bilen, den maximala hastigheten och accelerationen kraft du önskar. Toyota Prius, en populär hybridbil, ger en total spänning på 201,6 volt.
2

Bygg en serie krets med så många batterier som du behöver för att möta den spänning krav som du bestämde i steg ett. Anslut den positiva på varje batteri till den negativa polen av nästa en att bygga seriekretsen. Toyota Prius "hybrid batteri, till exempel, laster tjugoåtta prismatiska nickel metallhydrid moduler batteri och varje modul består av sex 1,2-volts batterier.
3

Placera ditt batteri moduler i fallet och fäst den på karossen. Särskilda anvisningar kommer att variera beroende på bilmodell. Välj en plats där batterierna skyddas från extrem värme eller kyla och kommer sannolikt inte att skadas. Prius har sin hybrid batteri satt bakom baksätet.
4

Anslut hybridbatteri till bilens generator genom att köra en tråd från de positiva och negativa polerna på en av de batterimodulerna. Du kommer att kräva en generator för att ladda en hybrid batteri med samma spänning som din.
5

Anslut din hybrid batteriet till bilens elektriska motorn. Återigen, måste du matcha ditt batteri med en motor som kan köras på den spänning och ström batteriet ger. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105516.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.