Hur man laddar batterierna i en Honda Civic Hybrid

Sedan 2003 har Honda Civic har varit en av de få kompakta hybridbilar på marknaden . Hybridbilar kombinerar en konventionell förbränningsmotor och en elmotor för att uppnå optimal bränsleeffektivitet och motorstyrka . I Civic , är förbränningsmotorn den primära kraftkällan , att förlita sig på elmotorn för att ge en extra skjuts under acceleration . Till skillnad från elbilar , behöver Civic Hybrider inte vara inkopplad för att ladda elmotorns batteri . Istället , batterierna laddas automatiskt när du kör på vägen . Instruktioner
1

Starta förbränningsmotorn och sätta din Honda Civic till " Drive ", se till att du har tillräckligt med blyfritt bränsle i bensintanken . Accelerera till önskad hastighet. Elmotorn kommer automatiskt att hjälpa din acceleration som behövs .
2

avta genom att trycka på bromsen , som aktiverar regenerativa bromssystemet . Varje gång du bromsar , tar elmotorn del av den kinetiska energin från din rörelse framåt och använder den för att ladda batterierna .
3

Sälj bil till " Cruise " om du reser en lång sträcka och förvänta dig inte att bromsa på ett tag . Förbränningsmotorn är din primära energikälla medan du är cruising och under denna tid, de elektriska funktionerna motorn som generator , ladda batterierna med motorns kraft .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105515.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.