Hur fungerar en hybrid Arbete framdrivningssystem?

Hybrid fordon kombinerar teknik för att skapa den mest kostnadseffektiva och energieffektiva framdrivningssystem möjligt. Dessa system är beroende av sänkta förbränningsmotorer och elmotorer för att leverera tillräckligt med energi utgång för att driva ett fordon på vanliga hastigheter. Combustion Engine

Både standard-och hybridbilar har förbränningsmotorer, men hybridbilar har mindre motorer som bidrar med mindre av den totala effekten. Förbränningsmotorer kräver användning av bensin, men de mindre motorerna i hybridbilar använder mindre bensin. Addera Elmotor

Elmotorn utgör den andra halvan av hybriden framdrivningssystem. Motorn driver hjulen vid låga hastigheter, men kombineras med motorn för att driva fordonet med högre hastighet.
Parallel Hybrider

Som av 2009, alla hybrid fordon som konsumenten klassificeras som parallella hybrider. Med denna typ av hybrid, elmotorn och förbränningsmotorn kombinera effekt samtidigt att driva bilen.
Series-Parallella Hybrider

Serie-parallella hybrider fortfarande använda både förbränningsmotorn och elmotorn, men den effekten av både framdrivning källorna inte blanda inte ihop. Istället, motorn och motorn har separata vägar in i växellådan, teoretiskt tillåter drivsystemet att köra på de två källorna antingen separat eller tillsammans, beroende på omständigheterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105506.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.