Generatorer för elbilar

Elbilar anses av vissa vara den våg av framtiden som så småningom kommer att ersätta bensindrivna bilar. Dock måste frågan om generatorer för att ladda elektriska batterier åtgärdas. Ett antal olika alternativ för generatorer är tillgängliga, beroende på vilken metod du ska använda för din elbil. Diesel Generator

Fast det slags skär in de miljövänliga aspekterna av en elbil, vissa modeller har en inbyggd dieselgenerator. Många av dessa modeller är hemlagad, men diesel generator används för att skapa makt som går direkt till den elektriska bilens batterier, förlänga deras livslängd och utbudet av fordonet.
Bränsleceller

annan form av elproduktion för bilar är vätgas bränsleceller. Dessa bränsleceller tar vätgas och separera den till el och vatten. Detta hjälper till att eliminera problemet med bränsle utsläpp, och det bidrar till att skapa ett miljösäkert form av elproduktion. Men dessa fordon har fortfarande en relativt kort räckvidd, vilket gör dem opraktiska och ganska dyra.
Portable Generator
p Om du har en plug-in elektrisk fordon, då kan du använda en portabel generator för att ladda den. Huruvida generatorn rinner av fotogen, diesel eller propan, så länge den bärbara generator som producerar el, kan du ansluta din bil rätt in och använda den för att ladda upp batterierna igen.
Hybrid Engine

Även en hybrid är inte en riktig elbil, använder sin motor både bensin och el från batterier för ström. Batterierna är ständigt laddas ur bromsning av fordonet, så att när batterierna är kallade att ge makten, de kan. Motorn har ett symbiotiskt förhållande med el, sträcker ut miles per gallon, och förbränningsmotorer, som arbetar för att ladda batterierna när de inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105504.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.