Hur man kör en hybridbil

hybridfordon kombinerar tradition bränsleinsprutning teknik med ett elektriskt framdrivningssystem för att uppnå mycket högre bränsleeffektivitet än traditionella bensinbilar. De blir allt populärare som bränslekostnaderna fortsätter att öka, med fler auto företag som erbjuder hybrid alternativ varje år. Att köra en hybridbil är nästan identisk med köra en vanlig bil, men det finns några skillnader som hjälper dig att få ut det mesta av det. Instruktioner
1

Undvik plötsliga starter och stopp. Plötsliga starter bränner extra bensin, precis som alla andra bilar. Det område där en hybrid sticker ut är under bromsning. Hybridbilar utnyttja den energi som genereras när bilen bromsar och överföra den till en elektrisk generator, förvandla din stopp till makten. Ju snabbare du slutar, desto mindre energi bilen kan få ut av det.
2

Minimera användningen av din luftkonditionering, som drar extra ström, kräver mer gas för att brännas för att ersätta den.

3

Se till att dina däck är i optimalt tryck. Det rätta trycket är tryckt på sidan av däcket, mätt i PSI, eller pounds per square inch. Köra med dåligt pumpade trött gör bilen arbeta hårdare, vilket minskar effektiviteten.
4

hålla bilen stämde upp med regelbundet underhåll kontroller. Det finns massor av olika delar på en hybridbil, och många av dem kan beröva dig motorns verkningsgrad om de är tillåtet att handla upp.
5

Titta i realtid MPG display, vilket är presenteras på många hybridmodeller. Notera eventuella körvanor som sänker detta nummer, som att köra i hastigheter utanför maximal effektivitet och snabb acceleration och retardation. Gör en insats för att bryta dessa vanor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105503.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.