Vilka är fördelarna med att äga en hybridbil?

Om du leker med tanken på att köpa en hybridbil, men är inte säker på om förmånerna ska motivera kostnaden, kan du bli förvånad över att hybrider bär andra förmåner bortsett från bränsle-effektivitet och en positiv miljöpåverkan. En mängd olika företag och kommuner erbjuder skattesänkningar, försäkringar raster pris och andra förmåner. Miljöpåverkan

Eftersom de bränner mindre bränsle, hybridbilar producerar betydligt mindre föroreningar, inklusive utsläpp av växthusgaser än andra fordon. Investera i hybridfordon nu kan förhindra en energikris i det långa loppet genom att minska vår användning av fossila bränslen. Enligt Allt om hybridbilar, en nyhetskälla för hybridfordon, har Toyota Prius 90 procent färre avgasutsläpp och avger 50 procent mindre växthusgaser än traditionella, bränsledrivna fordon.
Minskad bränslekostnad

Hybridfordon tillåter ägarna att spendera mindre pengar på gas. A 2010 Toyota Prius ger 51 miles per gallon (mpg). Beroende på hur mycket du kör och priset på gas, kan en hybridbil avsevärt minska bränslekostnaderna. I synnerhet kommer individer som gör en hel del stadskörning dra nytta av ökad bränsleeffektivitet. Eftersom kostnaderna för gas stiger, kommer du att spara ännu mer pengar.
Skattelättnad

Hybrid fordon som köps mellan December 31, 2005, och 31 december 2010, är ​​berättigade till en federal skattereduktion upp till $ 3400, beroende på modell. Det kreditbeloppet hänger på bilens bränsleeffektivitet och hur mycket mindre bränsle kommer att använda i sitt liv. Tänk på att du måste arbeta snabbt för att få skattelättnaden, när en tillverkare har sålt 60.000 berättigade fordon börjar krediten att minska. Vissa stater, däribland West Virginia och Pennsylvania, även erbjuda krediter för hybrider.
Andra Perks

Vissa köpare av hybridfordon har tillgång till en mängd andra förmåner. Vissa auto försäkringsbolag erbjuder försäkring rabatter till ägare av hybrider. Vissa städer --- såsom Albuquerque, Los Angeles och Salt Lake City --- tillåta hybrider att parkera gratis på mätare. Andra städer ger rabatter på parkeringstillstånd i garage och mycket pendeltåg. Hybrid ägare är också tillåtet att köra i bilpool körfält på vissa vägar om deras fordon ger minst 45 mpg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105501.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.