Konvertera en gasbil till en hybrid

På grund av fluktuerande priset på gas, har många människor blivit intresserade av att lära hur man konverterar gasbilar till elektriska hybrider. Hybridbilar är miljövänliga och minska de utgifter som är nödvändiga för att driva ett fordon. För att framgångsrikt omvandla en gasbil till en hybrid, måste du köpa en speciell konverteringssats. Även kitet levereras med alla nödvändiga komponenter, är det lämpligt att veta något om auto mekanik innan genomför ett sådant projekt. Saker du behöver
gasdrivna bil kit
Konvertering, vilket inkluderar:
Steel adapterplattor
Elmotor
Electric controller Laptopbatterier
Visa fler instruktioner
1

Lyft och säkra huven på din gasdrivna bil. Ta din förbränningsmotor. Du kanske vill installera en bensindriven generator för att hjälpa till att ladda hybridbatterier när bilen inte används.
2

bestämma den specifika typ av konverteringssats du vill installera. Den Electric Car Conversion hemsida förklarar att vissa kit eliminerar behovet av gasen helt. Andra kit möjliggör hybriden att ladda sina batterier genom att kombinera energi från bromsmekanismen med bensin som skapar makt bistånd.
3

Installera stål adapterplattor som är starka nog att stå emot den elektriska motorn. Elmotorn kommer att orsaka höga halter av stress på dessa adapterplattor när motorn accelererar. Kontrollera att adapterplattor säkert är bultade på plats för att stödja den elektriska motorn som kommer att läggas.
4

Välj en specifik märke av elmotor och köper rätt modell för det fordon som du förändrar. Enligt The Electric Car Conversion Kit hemsida, kommer de flesta bilar kräver två eller fyra motorer för att köra effektivt. Markera de batterier som ska användas för att driva och ladda hybridbil, och sedan installera elmotorer och batterier.
5

Observera summa pengar och gas som sparas som ett resultat av den hybrid omvandling. Gas körsträcka Tips hemsida förklarar att de flesta bilbatterier tar ungefär nio timmar att ladda fullt, men den el avgift för att fylla batteriet helt fullt är ca $ 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105499.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.