Specifikationerna för en Chevy Volt

Chevrolet Volt är en utökad räckvidd, el-gas-fordon från General Motors (GM) kan köras på batterier enbart för 25 till 50 miles, och upp till 350 miles på sin 9,3-liters bensintank plus fullt batteri. Volt är en fyra passagerare, femdörrars kombi sedan infördes som en 2011 modell att tävla mot Toyota Prius och Nissan Leaf. Batteri

Volt använder en 288-cells litiumjonbatteri som kan lagra 16 kWh energi, påstår GM. Cellerna är inrymt i en 5,5-fot, T-formad polyester komposit fallet med en aluminium värmesköld och aktiv termisk styrning för att förhindra överhettning. Batteriet aggregatet väger 435 £ och är garanterad mot fel i åtta år eller 100.000 km. Laddningen tar cirka 12 timmar vid 110 volt och ca fyra timmar vid 240 volt. Addera Elmotor

Volt har en tre-fas växelström elektrisk drivmotor som producerar motsvarande av 145 hästkrafter. Det driver framhjulen genom GM: s Voltec elektroniskt styrd slutväxel. Motorn drar ström först från Volts batteri tills batteriet är urladdat. Det drar sedan från en 54 kw ombord elektrisk generator kopplad till bilens bensinmotor, som startar automatiskt när batteriet är urladdat.
Gas Engine

Den bensinmotor driver Volt onboard elektrisk generator är en 1,4-liters, dubbla överliggande kamaxlar, monterade bränsleinsprutning, fyra-cylindrig motor på tvären på framsidan av bilen. Den har en gjutjärn blocket med gjuten aluminium huvud och producerar 84 hästkrafter. Det kräver premium gas.
Chassi & Body

Volt använder oberoende McPherson fjäderben fjädring på framhjulen, med en U-formad torsion beam och spiralfjädrar på bakhjulen. Den har fyra hjul låsningsfria skivbromsar med regenerativ bromsning funktion och antispinnsystem, samt en elektrisk rackmonterade styrsystem. Den har ett konstruktionsstål unibody med 17-tums hjul. Bilen är 177 inches lång med en 105,7-tums hjulbas. Det är 70,4 inches bred och 56,3 inches tall.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105466.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.