Ford Trucks & Hybrid Technology

För att möta den ökande globala efterfrågan på hybridteknik, har Ford Motor Co varit att införa hybridtekniken i några av sina fordon. Även Ford har inte en hybrid lastbil i produktion i november 2010, är ​​företaget driver infoga fler "gröna" funktioner i nya modeller. Definition

Premissen bakom en hybridbil är att kombinera motorn, som körs på bensin, med en motor som går på el. Detta begrepp är inte unikt för Ford men är integrerad med bolagets framtidsplaner. Addera regenererande bromssystem

I en traditionell bil, är energi förlorad när du använder bromsar. Ford använder en teknik som kallas den regenererande bromssystemet, varvid energi faktiskt fångas under processen för bromsning och återvinns för att användas senare.
Gas vs el
< p> Ford lastbilar och bilar som är hybridmodeller i allmänhet lita på el i lägre hastigheter, och sedan växla över till bensin vid högre hastigheter. Detta görs automatiskt av bilen med interna sensorer. Föraren har bara att hålla körning och tillåter trucken att växla från en energikälla till en annan.
Charge Elektricitet

Vissa hybrid modeller kräver att bilen vara ansluten när den inte används, precis som alla andra elektroniska enheter som behöver laddas regelbundet. Ford hybridteknik använder bensin energi för att ladda batteriet i tillägg till energi som ackumulerats under bromsning.
Tillgänglighet


Medan Ford för närvarande inte har en lastbil tillgängliga som är en hybrid, företaget går vidare med planerna på att bygga en. Den närmaste bil till en lastbil som Ford har är Escape Hybrid, en sport-utility fordon som kan passa upp till fem vuxna. Den har en dragkapacitet på 1500 kg. med 2,5-liters motor, och 3500 kg. med 3,0-litersmotor. Tills dess, har Ford tre lastbilar (Super Duty, Transit Connect och Ranger) som är mer bränsleeffektiva än sina konkurrenter. Bränsleeffektivitet är en av de främsta orsakerna bakom utvecklingen av hybridbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105462.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.