Hur man flyttar en bil från Los Angeles till Atlanta

Sedan mark finns mellan Los Angeles och Atlanta, har du flera alternativ landtransport. En är att köra fordonet själv. Det finns cirka 2.175 miles mellan Los Angeles och Atlanta, som uppgår till över 32 timmars körning. Beroende på skick, märke och modell på din bil, kan du lätt spendera $ 600 till $ 700 i bränslekostnader. Dessutom kan du behöva betala för mat och en hotellvistelse, fortsatt eskalerande dina totala kostnader. För att spara tid kan du överväga ett annat alternativ att flytta bilen över hela landet. Instruktioner
1

Hitta en person att dela resan med. Det är troligt att du inte är den enda person som reser från Los Angeles till Atlanta. Med tanke på att dela resan och kostnaden med någon annan. Denna ytterligare person behöver inte gå till Atlanta, men snarare går i samma riktning, vilket kan hjälpa dig att spara på några av bränslekostnaderna. Visa och plats-annonser för samåkning möjligheter på eRideShare och Ridester.
2

Hyra en biltransport som National Auto Transport och DAS Shippers Auto att flytta bilen från Los Angeles till Atlanta för dig. Din bil läggs till transportörens fordon rack bifogas en traktor-trailer och drivs till din angivna destinationen. Båda företagen nämnde erbjudande online spårningssystem, så du kan kolla på den aktuella platsen för ditt fordon. Jämför offerter för olika biltransportörer använder Deere Logo webbplats. På John Deere Logo, registrerade transportörer lämna anbud, konkurrerar om din verksamhet. Du kan välja den billigaste budet, och även se betyg från andra kunder om varje företag. John Deere Logo är gratis att använda. Transportföretag avgifter kan variera allt från $ 400 till $ 1500 till leverans av fordonet.
3

Hyra en förare att flytta bilen från Los Angeles till Atlanta för dig. För att hitta en drivrutin, placera en annons i en lokaltidning, såsom "The Los Angeles Times." Förare ut en avgift, plus en ersättning för gas och eventuellt mat och övernattningar på hotell. Anställa en enda förare kommer med mer ansvar. Du kommer att ansvara för försäkringen. Om föraren är i en olycka, kommer din försäkringsgivare hantera påståendet. Det är nödvändigt att ha föraren underteckna ett kontrakt, med angivande av datum och plats för både plocka upp och släppa av. Föraren ska ha ett giltigt tillstånd-frågan körkort. Också göra en kopia av körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105457.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.