Skillnad i en Prius och en Prius Touring

Toyota Prius har varit en av de bäst säljande hybridbilar på marknaden, enligt Car and Driver. Hybridbilar kan köras på el under körning vid hastigheter under 40 km /h och växla till bensin-effekt när man kör över 40 mph. Det elektriska batteriet laddas med hjälp av ett avancerat bromssystem. Prius var först introducerades 1997, och först säljs i USA för 2001 års modell. År 2007 fick Prius en ny trim nivå, kallad Touring. Motor och Drivlina

Prius kom i en basnivå och touring. De motorkomponenter, emellertid, var desamma. De hade en 1,5-liters, fyrcylindrig 76 hk motor med 50 kilowatt elektrisk motor strömmen från ett nickel-metallhydrid batteri. Bilen fick 60 mpg i staden och 51 mpg på landsväg. Bränsleekonomi var värre på motorvägen, eftersom när man kör på motorvägen hastigheter, bytte den hybrid motorn bensin makt. Båda bilarna kommer också utrustad med en kontinuerligt variabel transmission, som syftade till att förbättra acceleration och redskap växling.
Interior Alternativ

Interiören alternativen var desamma. Tillgängliga interiör uppgraderingar ingår läder sittplatser, premium ljudsystem med XM Satellite Radio, Bluetooth, bakre kamera och läder ratt. Alternativet att installera bakre spelare sits dvd fanns liksom. Instrumentbrädan hade en metall look och var inte tillgänglig i alla trä-trim styling.
Skillnaderna

skillnad från de flesta andra bekvämligheter, de poster som är specifika för touring upplagan var inte tillgängliga som enskilda uppgraderingar. Touring upplagan innehöll ökad hantering kring svängar och bättre kontroll på motorvägshastigheter som ett resultat av sin sport-fjädring, som inte var tillgänglig på basmodellen. Den Touring-modellen hade dessutom 16-tums aluminiumfälgar istället för 15-tums fälgar på basmodellen. Touring-modellen hade också en större bakre spoiler, och uppgraderade strålkastare och dimljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105456.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.