Hur man installerar drivslag Insprutningsmunstycken

Power Stroke motorn introducerades av Ford Motor Co under 1994. Det är en dieseldriven motor med ett bränsleinsprutningssystem. Det vakuum som skapas av en bränslepump drar diesel från bränsletanken. Bränslet passerar genom bränslefiltret och skickas till bränsleinsprutarna. Den injektorer spraya bränsle in i cylindern under insugningsslaget för motorn. Under den tid av en motor kan behov uppstå att reparera eller byta ut bränslespridare. Saker du behöver
Motorolja
Bucket
Metric Ratchet och uttag
gummiklubba
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
Injector Installation

1

Blötlägg bort injektorer i en hink med ren motorolja i fem minuter innan du försöker att installera dem i topplocket. Var säker på att smuts och skräp är fri från injektorer, särskilt runt sina munstycken.
2

Skjut varje injektor i injektorn väl av topplocket. Var säker på att injektorn du installerar går tillbaka till samma väl från vilket den avlägsnades. Använd en gummiklubba om det behövs för att försiktigt knacka på injektorn tills det sitter.
3

Tryck injektorn håll-ner på plats och fäst den genom att dra åt injektorn hold-down bolt med ett Ratchet och uttag. Dra injektorn hold-down bolt till 120 ft lbs. Upprepa detta för de återstående injektorer.
4

Montera olje sköld med ett Ratchet och uttag efter alla spridare har installerats och åtdragna enligt specifikation.
5

Install Ventilen-cover packningar genom att trycka in dem i spåret runt varje cylinderhuvud. Fäst injektor sele till packningarna ventilkåpan genom att trycka den elektriska kontakten på selen i sin kompis på packningarna ventilkåpan. Montera ventilen täcker genom att dra dem till motorn med en Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105225.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.