Hur man tar bort en 2001 Ford Focus Motor

Ford Focus är en liten kombi bil, och under tiden kan du uppleva problem med förbränningen eller ens starta upp systemet i fordonet. I så fall kan du behöva slutligen ta bort motorn för att reparera en del av de viktigaste komponenterna i det. Trots att jobbet kan verka skrämmande eller oöverkomligt dyra, i själva verket kan du göra det själv med en handfull verktyg och en liten summa pengar. Saker du behöver
Jack (2) katalog Wrench in
Catch kokkärl (2) katalog Skruvmejsel
Motor hissa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och lossa fläkten och kablaget ovanpå motorn med en skiftnyckel. Koppla ur generator kabeln och koppla både bränslet och servostyrning linje. Mata alla tre av dessa ledningar och kablar under motorn så de är ur vägen. Ta bort både radiator klämmorna på vänster sida av motorn med en skruvmejsel.
2

Töm kylaren genom att skruva av ventilen på botten av kylaren och platsen en fångst pan under kylaren. Lossa de fyra skruvarna som kantar den högra sidan av kylaren och lyft ut den ur bilen. Addera 3

Sätt båda jacken under framsidan av Ford Focus och höja dem. Skjut under bilen och lossa svansen axel bilens växellåda med en skiftnyckel och ta ur bilen.
4

Placera motorn hissa framför Ford Focus och skruva de tunga kedjorna bifogas hissa, på sidorna av motorn. Höj hoise så att motorn lyfts, se till att inte slå eller slår motorn mot någon annan bil komponenter. Du har nu tagit bort motorn från en Ford Focus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105220.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.