VW Diesel startproblem

VW först salufördes en dieselmotor i 1979 VW Golf . Det var den första 10 - ventil dieselmotor som används i en personbil . Sedan dess har VW erbjudit dieslar motorer i Golf , kanin , Bug och Jetta . Glödstift

Glödstift används för att förvärma luften, då den kommer in i förbränningskammaren på en dieselmotor. Motorn kan inte startas om glödstiften , avsändare , reläer eller givare som inte fungerar .
Batteri

dieselmotorer beroende av batterier för att driva motorns tändning och startmotor . Om batteriet är svagt eller dött bilen inte startar .
Starter

En dieselmotor starter slits ut med tiden till följd av korrosion och slitage . Korrosion orsakas av exponering för elementen , inklusive vatten , salt , damm , smuts och sand . Överhettning som orsakas av felaktig användning bryter ner starter : s material . När de rörliga delarna i en starter alltför korroderade att göra bra kontakt , eller att flytta korrekt , kommer bilen inte att starta .
Insprutare

Insprutare kontrollera mängden dieselbränsle skickas till motorn. Om spridarna misslyckas med att upprätthålla en bränsletrycket mellan 28 och 36 PSI , eller misslyckas med att upprätthålla en hastighet bränsletillförsel av 1,5 till 2,0 L per minut , kommer motorn inte att starta korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105218.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.