Hur man installerar en Diablo Sport Ström Puck

Dieselmotorer är några av de mest termiskt effektiva motorer runt, men deras speciella utformning kräver särskilda delar för ändringar. För diesel lastbilschaufförer som vill ha lite mer kraft och lyhördhet från sina motorer, tillverkar Diablo Sport Power Puck. Power Puck är en enhet som ansluts till en dieselmotor elektroniska styrsystem för att ändra motorns luft och bränsle blandningen. Denna förändring kan bidra till att ge dieselmotorer ett uppsving vid makten och Power Puck kan installeras i några få steg. Saker du behöver
Diablo Sport Ström Puck
Visa fler instruktioner
1

Ta ut nyckeln ur tändningen. Låt motorn svalna i cirka 30 minuter innan du påbörjar installationen.
2

Leta bilens MAP (Manifold Absolute Pressure) sensor. Denna sensor detekterar luft och bränsle blandning av motorn och är i allmänhet placerad på höger sida av motorn. En MAP-sensor har en platt plasthölje med en plast spärren och innehåller tre trådar.
3

Lossa MAP-sensorn genom att trycka ned spärren och dra ut kabeln från motorn.
4

Anslut den kvinnliga slutet av Power Pucks laddtrycksreglering kabel till motorns MAP sensor.
5

Anslut den manliga änden av Power Pucks laddtrycksreglering kabeln till en fri kontakt som leder till motorns ECU (Electronic Control Unit). Den elektroniska styrenheten är en datoriserad enhet som mottar information från MAP och justerar bränsle /luft-blandning av motorn i enlighet med detta. Liksom MAP sensor kabeln, kommer ECU kabeln har en platt plasthölje med en plast spärren och innehåller tre trådar. ECU kabelanslutningar är generellt nära MAP på höger sida av motorn.
6

Ta av locket från motorns datalänk Port (DLP) kontakten. DLP ligger vanligtvis omkring 10 inches under motorns bränslepump. Motorns DLP-kontakten blir en platt plast hona-end-anslutning som innehåller tre trådar.
7

Anslut den manliga änden av Power Pucks datalänkanslutningen in i motorns DLP-kontakt.
8

Torka av ytan på motorn proppskåp med den medföljande alkoholtork. Låt alkoholen avdunsta helt innan du fortsätter.
9

Peel skyddsfilmen från baksidan av Power Puck kardborrknäppning.
10

Tryck exponerade självhäftande baksida Effekt Pucks kardborrefäste mot ytan på säkringsdosan. Låt limmet härda i 24 timmar innan du tar bort Power Puck från sin kardborrknäppning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105207.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.