Hur man installerar ett Headliner i en 64 Chevelle Malibu

headliner är fodret på insidan av taket i bilen. Från tid till innertaket i bilen kan börja sag, vilket orsakar en distraktion för föraren. Möjliga orsaker till den vikande av en headliner kan vara det kitt som fäster headliner på taket lossnande själv. När detta händer är det viktigt att installera en ny headliner. Installera en ny headliner i en 1964 Chevelle Malibu kan göras utan något krångel när du följer nedanstående steg. Saker du behöver
Headliner tyg
Spray lim lim
Wrench
Sandpapper
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna i varje hörn av takluckan med en skiftnyckel. Dessa skruvar håller visiret och klädkrokar i bilen. Ta bort dessa bultar gör det möjligt att ta bort innertaket.
2

sätta fingrarna genom hålen där bultarna brukade vara och dra försiktigt nedåt på headliner. Med tillräckligt tryck headliner kommer ner utan att du rippa den. Med headliner löst kan du nu ta bort den genom dörren för Chevelle Malibu.
3

Skrubba resterna av limmet som är kvar på den exponerade tak med sandpapper, se till att inte skrubba för hårt.
4

Spraya ett tunt lager av lim på den exponerade taket och placera det nya headliner materialet på det. Tryck försiktigt på mitten och kanterna på nya headliner tills det fastnar på taket av Chevelle Malibu.
5

Trimma kanterna på headliner med en sax om headliner överlappar fönstren i Chevelle Malibu. Sätt tillbaka skruvarna med en skiftnyckel. Du har installerat din nya headliner i en Chevelle Malibu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105203.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.