Hur man installerar ett Headliner i en Dodge Dart

headliner i en bil är tyget som linjer insidan av biltaket. Ibland kan detta tyg börja sag som kan distrahera föraren under körning. Detta gör det ganska viktigt att installera en ny headliner så snart som möjligt. Vanligast headliners börja sagging när självhäftande lim som sticker taket av bilen för att tyget börjar avta. Du kan installera en ny headliner i en Dodge Dart i några få enkla steg. Saker du behöver
Spray lim lim
Saxar
Sandpapper
Wrench
Headliner material
Visa fler instruktioner
1

Ta paret mellan skruvar i varje hörn av innertaket med en liten skiftnyckel. Det är omöjligt att ta bort innertaket utan att ta bort dessa först.
2

sätta fingrarna genom de små hålen från där bultarna var och dra nedåt för att ta bort Dodge Dart headliner. Med tillräckligt tryck headliner ska lätt lossna utan att rippa den först. Avlägsna Dart headliner genom bildörren gång löst.
3

Skrapa de återstående bitar av lim på taket av Dodge Dart med sandpapper.
4

Spraya en tunn linje av lim på undersidan av ersättande headliner materialet och tryck försiktigt på den exponerade tak Dodge Dart. Tryck ned hörnen och centrum av materialet för att säkerställa headliner startar inte sag redan.
5

Trimma nya Dodge headliner med sax om den överlappar lite. Skruva skruvarna som togs bort tidigare igen med en skiftnyckel för att slutföra installationen av nya Dodge Dart headliner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105202.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.