Hur man uppgraderar Power Stroke Diesel

The Power Stroke dieselmotor är mest känd för sitt samarbete med Fords tunga lineupen av F-serien pickups. Under årens lopp har Power Stroke varit tillgängliga i en mängd olika konfigurationer, t ex de 7,3, 6,0, 6,4 och 6,7-liters modeller. Beroende på den specifika modellen, är Power Stroke motorn specificerade för att kunna producera upp till 390 hästkrafter och 735 pund-feed av vridmoment. Uppgraderingar till motorn är ett populärt ämne bland Ford diesel entusiaster som söker extra hästkrafter, vridmoment och bränsleekonomi. Saker du behöver
Power Stroke diesel-utrustat fordon
prestanda delar
Budget
Visa fler instruktioner
1

Outline en budget och tidsram för projekt genom att bestämma hur mycket pengar du kan rimligen råd att spendera, och hur ofta. Att känna en prisklass som du är villig att spendera på delar kommer att hjälpa dig att bestämma de bästa delarna att köpa utan att orsaka ekonomiska påfrestningar.
2

mata motorn med extra bränsle genom att köpa och installera eftermarknaden injektorer och makt programmerare. Injektorer förbättra Power Stroke diesel prestanda genom att tillåta en större bild av bränsle levereras till motorns cylindrar. Säkerställa att injektionsmissbrukare får nödvändig bränsletillförseln att fungera korrekt, kan åstadkommas genom installation av en programmerare. Effekt programmerare arbetar med bilens elektroniska reglage för att reglera funktioner såsom tankning och timing i ett försök att öka hästkrafter.
3

Uppgradera luftflödet komponenterna i motorn, som kommer att bidra till effektivt brinnande det extra bränsle som pumpas genom motorns cylindrar, genom att installera en prestation turbo eller luftfilter systemet. Tillåt mer ren, sval luft att dras in i motorn med tillägg av en uppgraderad luftfilter. Mer luft kommer att leda till effektivare bränsleförbrukning och minskade avgastemperaturer gas. Kontrollera att Power Stroke motorns turbo kan hålla jämna steg med ökad luft-och bränsleförbrukningen genom att forska och installera en turbo förmåga att effektivt skapa uppsving med motorns övriga uppgraderingar.
4

köpa och installera huvudet dubbar och nya topplockspackningar för motorn som hästkrafter att Power Stroke motorn producerar börjar öka. Införandet av extra bränsle in i motorn kan orsaka en ökning av förbränningstrycket som kunde leda till en blåst huvud på motorn. Installera Topplocksbultar som långsiktig försäkring för välbefinnande en Power Stroke motor som producerar makt över stock specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105200.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.