Lombardini Diesel Oljespecifikationer

Lombardini, ett italienskt företag med platser över hela världen, har tillverkat dieselmotorer i över 80 år. Dess motorerna har kontinuerligt förbättrats som en följd av företagets engagemang i forskning och utveckling. Eftersom en korrekt användning av motorolja säkerställer att en motor utför smidigt, ger Lombardini specifikationer för användning av olja i sina dieselmotorer. Oljefilter

För Lombardini 15LDS motorn, en en-cylindrig diesel, specifikationerna kräver en inbyggd, fullflödes oljefilter. Ett oljefilter fällor föroreningar och skyddar motorn. Uttrycket "fullflödes" betyder att all olja som går in i motorn passerar genom filtret. För 25LD diesel, är en två-cylindrig, fyrtakts, luftkyld motor, en full-flöde oljefiltrering med en extern patronfilter anges.
Oljeförbrukning

15LDS Motorn har en rating oljeförbrukning 0,0021 kg per timme (kg /h) medan 25LD är betyget 0,007 kg /tim.
Oil
sump Kapacitet

Oljetråg kapacitet avser den mängd olja som pannan, eller oljetanken, kan hålla efter oljan passerar genom motorn. Den 15LDS Motorn har en 0,9-liters kapacitet oljetråget, och 25LD har en 1,8-liters kapacitet.
Oljetryck

Lombardini s specifikationerna för dieselmotorer kräver ett minimum oljetryck mäts i bar, en enhet för tryck. För 15LDS, är det optimala oljetryck en bar, medan 25LD är betyget 0,8.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105197.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.