UD Diesel Motor Specifikationer

UD Varumärket ägdes av Nissan fram till 2007, då det - och Nissan Diesel, dess moderbolag - köptes av Volvokoncernen. UD stod ursprungligen för uniFLOW sophantering dieselmotor men - genom några smarta omprofilering - ändrades till den mer romantiska, Ultimate pålitlighet. UD varumärke med inriktning främst på dieseldrivna lastbilar och bussar. Motor och specifikationer Transmission

Nissan UD 1800 drevs av en 225 hk, sexcylindrig motor. Motorn var turboladdad, vilket innebar att luft som strömmar in i motorn komprimeras och därmed mycket tätare. Detta ökar effekten i motorn. Nissan UD 1800 hade en sex-växlad växellåda och ett 33 liters bränsletank.
Bromsar, däck och styrning

Fordonet var utrustat med luft över hydrauliska bromsar, vilket innebar en kombination av komprimerad luft och hydrauliskt tryck användes i bromsningsprocessen. En avgasbroms var också installerats på fordonet, som används komprimerade avgaserna i avgasgrenröret att bromsa motorn nedåt. UD 1800 däck var 215/75R 17/5 radial däck monterade på 6-håls stålhjul skiva, och bilen var utrustad med servostyrning.
Body Specs

2000 UD 1800 ingick ett Jerr-Dann heavy rollback plikt stål. Den rollback hade löstagbara sidor, en ljus bar, hydraulisk hjullyft, dubbelkommando säng, air PTO och rammonterad förvaringslåda. Sängen av rollback var 19 meter lång.
Ytterligare funktioner

2000 modell av UD 1800 ingår luftkonditionering och en AM /FM-stereo med kassettspelare . Utöver detta fordonet var utrustat med makt fönster och dörrlås som standard. Den rollback versionen hade en förlängd hytt för tre man sittplatser och en mittmonterad stol som viks ut till ett skrivbord eller konsol. UD 1800 användes också en luftbroms som parkeringsbroms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105193.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.