Borttagning Insprutningsmunstycken Från en bil

Bränsleinjektorerna i en bil matningsbränsle direkt i insugningsventilerna. Detta händer när bilens motor är i full arbetsmoment. Automotive bränslespridare har flera fjädrar och små spolar som så småningom kommer att bryta. Om detta händer med din bil, måste du ta bort dem innan du kör din bil igen eftersom körning utan att arbeta bränsleinjektorer kan orsaka skador på motorn. Saker du behöver
Rag
Wrench
Ratchet, utbyggnad och uttag
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kör din hand längs bränsle järnväg nära motorn tills du hittar schraderventilen. Denna ventil, som är liten, metallisk och avlånga, ligger nära motorn. Skruva den lilla skruven på toppen av Schrader ventil med en liten skruvmejsel. Håll en trasa över toppen av ventilen under några sekunder eftersom oljan kommer att spruta ut ur schraderventilen när du tar bort skruven.
2

loss tunna batterikabel med en liten skiftnyckel. Denna kabel kan vanligtvis hittas på botten av motorn.
3

Lossa de fyra kablarna som leder till bilens insprutare (dra ut kablarna med händerna). <
br> 4

Skruva ur de två skruvarna som fäster bränsleskenan till bilens insprutare. Använd en ratchet, förlängning och uttag för att få ett bättre grepp om dessa skruvar.
5

Wrap bränsleinsprutningsdonet i en trasa för att förhindra att olja och smuts på kläderna och lyft bränsleinsprutningsdonet av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105183.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.