Min Power Stroke Diesel startar inte

Power Stroke dieselmotorn används i Ford pickup lastbilar. Om du äger en lastbil med en Power Stroke som inte startar, kan du felsöka problemet genom att lära var man ska leta och vad man ska leta efter. Saker du behöver
Stålborste
skiftnyckeln som
Visa fler instruktioner
1

öppna och säkra huven.
2

Undersök batteriet. Kolla efter tecken på rost eller korrosion. Om du ser något, använd din stålborste för att ta bort rost eller korrosion. Vicka kablarna som ansluter batteriet till motorn. Om dessa lossnar lätt, dra åt dem med din hylsnyckel.
3

Kontrollera din bränslemätare att se till att du har tillräckligt med bensin i motorn. Du kan ha använt mer bränsle än du trodde, eller kanske du bara glömt att fylla på tanken. Om mätaren är låg, hitta en åktur till närmaste bensinstation och fylla en acceptabel behållare med några liter bränsle. Häll bränslet till din lastbil gastank och försöker starta motorn igen.
4

cykel motorn sex gånger. Cykling motorn betyder att du låter glödstift laddning innan du försöker starta det. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den tills glödstiftet tänds. Tillbaka nyckeln till avstängt läge och upprepa denna process 6 gånger innan du försöker starta motorn. Om detta löser problemet, bör du byta ut dina glödstift.
5

Kontrollera strömtillförseln till batteriet. Sätt ditt nyckeln i tändningslåset och vrid den till "tillbehör". Förvandla dina strålkastare på och se om de kom på. Om strålkastarna inte kom på problemet med batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105181.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.