Volkswagon TDI Performance

Volkswagen TDI är en turbodiesel som finns i vissa modeller från VW , inklusive Jetta sedan och Jetta Sportwagen . Denna motor ger utmärkt bränsleekonomi och samtidigt begränsa skadliga utsläpp , levererar bra prestanda också . Prestanda

2010 Volkswagen Jetta har en valfri 2,0 - liters turbodiesel eller TDI fyrcylindrig motor ihopkopplad med en sexväxlad manuell växellåda . Finns som tillval finns en sexväxlad automatlåda med växelpaddlar , en funktion som gör att förarna att åsidosätta sändningen för att använda den manuellt . Denna motor har en effekt på 140 hästkrafter vid 4.000 rpm och 236 pund fötter vridmoment vid 1.750 rpm , enligt AOL Autos .
Specifikationer

Jetta har en nyttolast av £ 1061 . och säten fem . Drivs av framhjulen , går Jetta 0-60 på 9,5 sekunder , enligt The Auto Channel .
Fuel Economy

2010 Volkswagen Jetta är betyget 30 miles per gallon i staden och 41 mpg på landsväg när den är utrustad med en manuell växellåda . Med en automatisk står Jetta'e Naturvårdsverket rating på 30 mpg i staden och 42 mpg i landsvägskörning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105168.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.