Felsökning av en Toyota Corolla LEDx Hastighetsmätare

En trasig hastighetsmätare kan hjälpa dig riskerar att få en fortkörningsböter. Felsökning en LED hastighetsmätare i en Toyota Corolla är viktigt att du kan se till att du läser rätt hastighet. Inte bara en fungerande hastighetsmätare skydda dig från fortkörning, kan det öka din säkerhet. Det finns en rad steg som hjälper dig att korrekt och effektivt felsöka din Toyota Corolla LED hastighetsmätare på några minuter. Saker du behöver
Toyota Corolla manuell
Stoppur
Visa fler instruktioner
1

Leta manualen för din Corolla och kontrollera den rekommenderade däckdimension. Hastighetsmätaren i bilen körs på varv hos däcket. Om däcken inte är den rekommenderade storleken då du kommer att få en annan behandling än vad du borde få om dina däck var på rätt storlek. Kör din Toyota Corolla runt kvarteret några
2

gånger för att se hastighetsmätaren faktiskt registrerar någonting. Om det inte är, då du kan behöva ha en ny installerad.
3

Få på en väg där du kan säkert köra på 60 mph. När du nått denna hastighet i din Corolla, be en passagerare att söka milemarkörer, som är vanliga på de flesta motorvägar. Få passageraren att markera milen numret och starta stoppuret.
4

Notera den totala tid det tog dig att köra milen på en stadig 60 mph. Om hastighetsmätaren läser annorlunda än vad ni har noterat då du behöver för att få däcken på Corolla pumpas upp eller tömmas lite. Ta bilen till en mekaniker för att få dina däck rätt dimensionerad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105164.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.