Hur man installerar en 1997 Ford Glödstift

Den 1997 Ford diesel använder glödstift istället för tändstift. De flesta som äger en bensin bil vet vad tändstiftet är, men mindre folk vet vad ett glödstift är. Glödstift värma snarare än att orsaka en gnista. Värmen från glödstiftet är vad som orsakar dieselbränsle och luft inuti cylindern att explodera. Från tid till annan, pluggar glöden på din 1997 Ford diesel kommer att behöva bytas ut. Lyckligtvis är stegen för att göra så inte alltför komplicerat. Saker du behöver
ersätter glödstift
Djupt Hylsnyckelsats
butik trasa
Visa fler instruktioner
1

Lås upp och öppna huven på din 1997 Ford.
2

Undersök insidan av motorrummet. Du bör se glödstiften uppradade i mitten av motorn, från toppen, kan de bara se ut som finger-stora metallstänger. Du kommer en anslutningskabel som löper över alla glödstift.
3

bort anslutningen tråden genom att dra den uppåt och bort för hand.
4

Place en djup hylsnyckel över första glödstift du behöver ta bort.
5

Vrid hylsnyckel i en moturs rörelse för att lossa glödstiftet men ta inte bort den. Om du försöker ta bort glödstiftet genom att dra ut den med hylsnyckel, riskerar du att tappa den i motorrummet.
6

Demontera glödstiftet när det är löst nog, med dina händer .
7

Skjut nya glödstift i den tomma plug-kanalen. Metallen del av glödstiftet går i första med den keramiska delen sticker ut.
8

Dra glödstiftet Först för hand, så att du kan känna huruvida trådarna är kö. Om det känns som glödstiftet går i krokiga, kan du behöva ta bort det och prova några gånger tills glödstiftet passar rakt.
9

Dra glödstiftet med hylsnyckel.
10

Upprepa ovanstående steg för de återstående fem glödstiften.
11

Byt anslutning tråd runt glödstiften.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105160.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.