Hur vill kolla Glödstift med en Voltage Meter

I dieselmotorer, är bränslet och luften inuti cylindern värms upp av glödstift. Denna värme är vad som orsakar dieselbränsle att explodera, flytta kolvarna och i sin tur att starta motorn. Ibland kan glödstiften gå dåligt eller fel. Det vanligaste symptomet för dåliga glödstift är om motorn inte startar eller har svårt att starta i kallt väder. Även om dessa symtom är avslöjande, är det en bra idé att testa glödstiften med en voltmeter - mer känd som en voltmeter - innan du ändrar pluggarna. Lyckligtvis använder en voltmeter inte komplicerat. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil.
2

Undersök centrum motorrummet. Glödstiften normalt uppradade i mitten av motorn. De är storleken och formen på en genomsnittlig lillfingret.
3

Undersök ledningarna glödstift. Du bör se antingen en ledningsanslutningsanordningen alla glödstiften eller en enda tråd som sträcker sig från varje enskild glödstift.
4

Byt din voltmeter till ohm. De flesta voltmetrar har flera olika läsalternativ. För glödstiften, du behöver det för att kunna läsa ohm.
5

Placera den positiva klämman (röd) på anslutningen tråd för glödstiftet du vill testa. Om du inte kan hitta rätt anslutningskabel, kan du också prova att sätta klämman på låsmuttern i botten av glödstift.
6

Placera den negativa (svarta) klämma på en icke målade metallyta i motorrummet. Kontrollera att metallbit du klämma inte ha en strömstyrka. Detta innebär att det inte skall vara ansluten eller vidröra batteriet eller några kablar som kommer från batteriet.
7

Slå tändningsnyckeln till laddningsstationen positionen. Detta gör att glödstiften till "cykel", vilket betyder bara att de tar ut.
8

Läs ohm utgång på din voltmeter. Om avläsningen ligger mellan 0 och 5, då din glödstiftet är bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105159.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.