Hur man installerar GMC Glödstift

I en dieselmotor, glödstift värme cylindern och orsaka explosion som gör att motorn rör sig. Glödstift kan gå dåligt från tid till annan och kräva utbyte. Några symptom på dåliga glödstift är att motorn har svårt att starta eller hoppa när den gör start. Lyckligtvis, om GMC motor, glödstiften är lätta att komma åt om du behöver byta dem. Saker du behöver
Djupt Hylsnyckelsats
Nytt glödstift
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din GMC fordon.

2

Leta glödstiften. I en GMC motor, kommer de att vara placerad i mitten av motorrummet.
3

Ta bort anslutningskabeln som ansluter till alla glödstift. Ställ detta åt sidan - du kommer att behöva byta ut den när du är klar
4

Placera din hylsnyckel över första glödstift.. Se till att du trycker hylsnyckel så långt ner det går. Att göra detta kommer att säkerställa att du får ett starkt grepp på glödstiftet.
5

Twist din hylsnyckel moturs tills glödstiftet är löst. Försök inte att helt ta bort glödstiftet på denna punkt. Om glödstiftet är helt lossnat, kan det falla in i motorrummet och vara mycket svårt att hämta.
6

bort glödstiftet med handen genom att greppa den ordentligt och vrida den moturs. Du bör kunna dra glödstiftet rakt upp och ta bort den.
7

Sätt den nya glödstift.
8

Vrid den medurs tills den är ordentligt på plats .
9

Upprepa dessa steg för de återstående glödstiften.
10

Byt din anslutning tråd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105156.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.