Hur rengör jag en förgasare i en Ford 390 motor?

Förgasaren, i alla fordon, styr bränsle som går till och från motorn. Misslyckas med att hålla en ren Ford 390 förgasare kommer att göra din motor betydligt mindre lyhörda och ibland köra out-of-sync. Du kommer att behöva ta bort den Ford 390 förgasare innan reningsprocessen. Detta kommer att kräva en hel del fysiskt våld. Det rekommenderas att du bara utföra detta arbete om du har en gedigen kunskap om mekanik. Om inte, ta din Ford 390 till en mekaniker som kan göra detta åt dig. Saker du behöver
Rengöringsmedel
Gummihandskar
Tryckluft
Rag
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fem kablar dragna till förgasaren i Ford 390 motor. Den PCV slang tråd och vakuum linje är fästa nära toppen av förgasaren, och den kalla choke gasledningen och gasvajern är fäst nära botten av Ford 390 förgasare.
2

Ta bort plasthöljet från toppen av Ford 390 förgasare innan du lyfter förgasare ut och placera på ena sidan.
3

Blötlägg förgasaren i ett rengöringsmedel köpt från någon bilverkstad. Låt dra över natten.
4

Spray en burk med tryckluft över Ford 390 förgasare för att avlägsna eventuella uppbyggnader av smuts. Torka bort smuts och smuts med en trasa. Använd gummihandskar för att skydda händerna från rengöringsmedel som kan vara irriterad hud.
5

Placera förgasaren tillbaka in i motorn och fäst alla ledningar och plast topp till Ford 390 förgasare . Du bör nu ha en fullt fungerande och ren förgasaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105151.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.