Hur Ride With My Top Down

Konvertibler erbjuder en utomhus ridning erfarenhet som gör att du och dina passagerare en bekymmersfri äventyr som erbjuds av några andra transportsätt. Förberedelser kan se till att du får den roligaste av dina top-down åkattraktioner. På grund av den öppna kabinen av en konvertibel, är det också nödvändigt att utöva några säkerhetsåtgärder innan du trycker på vägen så att du kan garantera säkerheten för dina passagerare och andra på vägbanan. Instruktioner
1

Buckle upp och se till att alla passagerare spänne upp liksom. Detta bör göras vid körning eller ridning i någon bil, men är särskilt viktig i en cabriolet eftersom säkerhetsbältet är det enda som håller fast passagerarna i händelse av en vältning eller betydande inverkan på fordonet.
2

Använd bilens handskfack, bål eller passagerarutrymmet för att säkra eventuella lätta föremål som kan blåsas från kabinen.
3

Kontrollera att alla värdesaker lätt kan lagras så att du kan dölja dem när du parkerar. Om du tänker sätta din topp upp när du är parkerad, överväga vilken typ av toppen på din cabriolet --- hård-eller mjuk-top --- och göra ett värdeomdöme om detta.
4

Knyt håret tillbaka om du har långt hår. En topless bil kan orsaka ditt hår att flyga omkring fritt vilket kan vara ett irritationsmoment och en säkerhetsrisk.
5

bära solglasögon om du kör på dagtid.
6

Bär en hatt och solkräm för förlängd dagtid körning. Hatten kan hjälpa skydda dina ögon från solens ljus och skydda dig ansikte och hårbotten från solskador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105038.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.