Hur sänka en MX - 5 Soft Top

Mazda MX - 5 - vanligen kallad Miata eller MX - 5 Miata - är en tvåsitsig cabriolet som Mazda infördes 1990 . MX - 5 är känd för sin enkla att använda topp . Till skillnad från vissa av sina konkurrenter , såsom Pontiac Solstice , behöver du inte kliva ur bilen för att sänka toppen . Du kan sänka Miata mjuka toppen på mindre än en minut utan att flytta från förarsidan stolen . Instruktioner
1

Stoppa din MX - 5 Miata och sätta transmissionen i parken . Om bilen har en manuell växellåda , lägg i friläge och ställa nödbromsen .
2

Inspektera del av innertaket ovanför backspegeln . Detta är suffletten spärren . Tryck på låsknappen och sänka spärren för att låsa upp suffletten .
3

Kontrollera ovansidan lagringsutrymme bakom nackskydden för att se till att det inte finns några objekt som skulle hindra toppen från stuvning ordentligt .
4

tag i handtaget ovanför visiret på förarsidan med ena handen . Ta tag i handtaget ovanför visiret på passagerarsidan med den andra handen .
5

Dra överdelen bakåt och pressa ner det i sitt förvaringsfack . Det bör delvis stuvas . Skjut upp ordentligt för att snäppa fast den i förvaringsfacket .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105036.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.