Hur man använder en BMW E46 Sufflett

E46 var en modell av BMW 3-serien säljs 1998-2005. Vissa E46 modeller är cabrioleter. Det konvertibla modell kan komma med antingen en manuell sufflett eller en automatisk sufflett. Den senare sufflett drivs genom att helt enkelt trycka och hålla en knapp, medan manuell sufflett kräver lite mer ansträngning för att sänka. Ändå använder E46: s suffletten är enkelt med antingen modell. Instruktioner
1

Sänk fönstren med strömbrytare fönstret kontroll. Sätt växelspak i "Park" och ställ in nödbromsen för säkerheten.
2

tag i konvertibla låsvredet mellan solskydden. Vrid den moturs och dra den nedåt. Inspektera området framför växelspaken. Du kommer att se en knapp med en sufflett ikon. Skjut det.
3

Kliv ut ur bilen. Tag i bakre basen av suffletten, under den bakre glaset. Lyft upp den omkring 1 fot. Därunder hittar du den bakre luckan. Dra den bakre luckan upp och bak-åt att flytta den ur vägen. Den är kopplad till bilen med ett gångjärn. Dra försiktigt framkant suffletten bak-ward att vika in den i sitt förvaringsfack
4

. När det är platt, skjut bakstycket framåt för att täcka den vikta toppen. Tryck bestämt ned locket för att knäppa den på plats.
5

Tryck på "Lås upp"-knappen framför växelspaken när du är redo att lyfta toppen. Detta kommer att låsa den bakre luckan.
6

Lyft den bakre luckan för att exponera den vikta toppen. Ta tag i bakre kanten av den övre och dra den mot framsidan av fordonet för att flytta den till den "stängda" positionen. Ta tag i bakre kanten av den övre och lyft den ca 1 fot. Vik den bakre luckan nedåt och skjut den bakre kanten av den övre tillbaka på sin plats.
7

Vrid låsvredet mellan de medurs visir och skjut det uppåt för att låsa suffletten.

8

Vissa E46 modeller har en automatisk sufflett. För att använda denna topp, tryck på "Öppna"-knappen framför växelspaken för att öppna upp. Tryck på "Stäng"-knappen för att stänga den övre. Bilen måste stå stilla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105033.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.