Hur du ändrar en bil till ett Cabriolet

Så snart de varma sommardagarna anländer, bilägare börjar ta ut sina cabrioleter. Den drömmande känsla av vind breezing genom ditt hår som din enhet kan vara ganska trevlig. Det finns många typer av konvertibla bilar tillgängliga kommersiellt, allt från sportbilar till lyxbilar och även vissa lastbilar. Du kan dock konvertera en bil från dess regelbundna form till en cabriolet genom att avlägsna den övre delen av fordonet. Saker du behöver
Tigersåg
Vinkelslip
Wheel grinder
ren trasa
bil täcka
Visa fler instruktioner
1

Park bilen på en plan yta och slå av tändningen. Se till att rätt hjullåsning bromsmekanismer är på att undvika att bilen rullar iväg. Rulla ner alla fönster som kan rullas ner.
2

Använd en tigersåg för att klippa upp bilen från vänster till höger. Börja din första snittet ungefär 3 inches bort från där den övre delen av vindrutan möter upp i bilen.
3

Fortsätt snitten längs sidorna av bilen genom de vertikala stöd som hålla den övre delen av bilen. Skär igenom stödjer där fönstren möta dörren eller karossen. Avsluta snitten genom att skära till den nedre kanten av bakrutan.
4

Dra den övre delen av bilen utanför fordonet. Det bör komma rakt av. Den övre delen av bilen kan vara tunga så be någon hjälpa dig stödja vikten av bilar överdel.
5

Slipa ner snitten med en vinkelslip för att uppnå den önskade formen. Du kanske vill avrunda snitten stället för att lämna dem med rak kant.
6

Sand och jämna snitten med ett hjul kvarn. Använd en ren trasa, tvål och vatten för att rengöra all smuts ur fordonet.
7

Täck bilen med en bil täcka om du kommer att parkera fordonet utomhus. Detta kommer att förhindra att regn och smuts från att komma in i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105031.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.