BMW Z4 Hard Top borttagning Instruktioner

BMW är en tysk biltillverkare som producerar Z4 roadster, en tvåsitsig cabriolet som har en front-motor bak-drive layout. Z4 har en lågt hängande utseende som accentueras av en lång huva och en kort bagageluckan. En hopfällbar soft-top är standard i Z4, men ett löstagbart hardtop är tillgänglig på vissa modeller. Med soft-top i sin infälld position, kan hardtopen sättas på plats så bilen kan användas under dåligt väder. Saker du behöver
Hardtop låsmekanism verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de löstagbara tillgång paneler på insidan av hardtop bakom sidorutorna .
2

Tryck nedåt på framsidan av förarens sidobeklädnad och skjut den öppna. Ställ panelen åt sidan.
3

Leta mekanismen hardtop låsning avslöjade efter avlägsnande av trim panel. Sätt i "L"-formade verktyg som följde med hardtop i hålet på toppen av låsmekanismen och vrid den ett kvarts varv i moturs riktning.
4

Ta bort dekorpanelen från passagerarutrymmet sidpanelen och vrid låsmekanismen på samma sätt. Skjut båda inredningsdetaljer tillbaka i position tills de låses på plats, eftersom detta kommer att hålla dem från att bli missriktad.
5

Lokalisera de två åtkomsthålen på vindrutans ram strax under insidan framkant hardtop. Sätt in verktyget i varje hål och vrid det i moturs riktning för att låsa den främre delen av toppen.
6

Använd en medhjälpare och lyft hardtop rakt upp från bilen och ta bort den.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105021.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.