Hur man installerar en Wrangler JK Soft Top

Jeep Wrangler JK finns med flera olika bästa kombinationer som inkluderar hardtop, sufflett, och en dubbel topp-alternativ som inkluderar både. I den dubbla toppmodellen, är suffletten ofta bort att ge ytterligare lagring på baksidan av fordonet när hardtop används. Här är de särskilda åtgärder som krävs för att ominstallera Wrangler JK suffletten. Saker du behöver
# T30 Torx huvuddrivaren Gummiklubba
Visa fler instruktioner
Installera Soft Top
1

bort den hårda toppen innan sufflett installation .
2

Installera dörrkarmar genom att placera tappen på ramen i monteringshålet på karossen sedan in ramen i gummitätningen nära toppen av vindrutan. Fäst klämmorna och dra åt ratten på toppen av ramen. Även om det inte är absolut nödvändigt, fästa dörrkarmar möjliggör enkel fastsättning av dörrarna när de behövs för körning på väg.
3

åter fästa pivot fästena till sport bar med fyra skruvar som togs bort när den lossades. Detta kommer att kräva # T30 Torx huvuddrivaren. De fästpunkter på sportbarer kan döljas av sportbaren locket. Om detta är fallet, packa upp locket för att fästa svängkonsolen sedan re-zip.
4

Placera den mjuka toppen på baksidan av jeep. Kontrollera bågar pekar framåt och att de krökta delarna av bågar peka uppåt.
5

åter fästa knogarna på bågar till de svängbara fästen. Om det behövs kan du peka på knogarna försiktigt med gummiklubba för att hjälpa till att ställa dem på plats.
6

Installera pivot skruvarna med hjälp av att använda # T30 Torx huvuddrivaren. Vara noga med att inte över-dra åt skruvarna, eftersom de lätt kan klä om för mycket kraft används.
7

Öppna slaggrindar på baksidan av Jeep att höja suffletten. Det kan vara lagrad i den bakre delen av jeep när top-down drift önskas.
8

Koppla och flytta solskydden åt sidan.
9

Höj topp genom att ta tag i mitten och sidan bågar och höja den övre upp och över sportbar. Framsidan av toppen skulle komma att vila på toppen av vindrutan.
10

Undersök de bästa hållarna ovanför dörrarna och se till att de inte fastnar mellan det övre och dörrkarmen.

11

Anslut sidhuvudet spärrarna till öglorna vid den övre delen av vindrutan. Bara koppla spärrarna men inte fullt ut engagera dem.
12

Stäng swing grind baktill på fordonet.
13

Dra segel paneler över ryggen taket pilbågar.
14

installera hållarna för segel panelen i sidokanalerna i kroppen. Delvis installera hallarna segel panelen in i kroppen. Låt de sista 3 inches av bakrutan löst. Gör detta på båda sidor.
15

Installera sidorutorna genom att fästa fönstret tillfälligt till kardborreband i bakre hörnet. Börja stänga dragkedjan men endast omkring 1 tum.
16

Installera framrutan hållaren i dörren kanalen. Kontrollera att hållaren sitter helt och korrekt placerade på dörrkarmen.
17

Stäng blixtlåset längs den övre kanten av fönstret.
18
19

Installera baren swing grind över mottagaren i botten på bakrutan. Den mjuka delen av tätningen skall placeras nedåt och utåt så att den tätar med swing grind när den är stängd.
20

Montera bakrutan genom att starta dragkedjan slutar vid det nedre vänstra hörnet av bakrutan. Kontrollera att dragkedjorna är korrekt riktade för att undvika att skada dem.
21

Stäng blixtlåset till höger i fönstret.
22

Infoga swing gate bar i swing grind parentes.
23

Tryck ner den mjuka toppen rosett på baksidan av toppen samtidigt fästa hållarna segel panelen till kroppens sida kanal.
24

Install taket hållarna i kanalerna över dörrarna. Börja på framsidan och arbeta bakåt.
25

fullt ut engagera spärrarna ovanför vindrutan och flytta solskydden tillbaka i position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105020.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.