Installationsinstruktioner för en Jeep TJ Soft Top

Installera suffletten på Jeep TJ kan verka som en svår uppgift. Varje steg i proceduren är relativt enkel att genomföra, men det finns massor av små saker att ta hand om innan suffletten är säkert på plats. När maskinvaran för suffletten har installerats, kan du ta bort den mjuka toppen och ersätta det så många gånger som du ser ut. Saker du behöver
Soft top kit
Hylsnyckelsats
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vik upp suffletten och lägga ut i solen. Detta kommer att hjälpa den att värma upp och låta den mjuka toppen att sträcka lättare.
2

Ta beståndet dörren omger från Jeep. Dessa är de skyddande komponenter som finns på toppen och sidan av dörrkarmen. Bara öppna dörren och dra ut dem.
3

Skruva loss bulten ligger på övre hörnet av vindrutan ram på varje sida med en hylsnyckel.
4 < p> tag vindrutan fästen som följde med suffletten kit och installera dem där du bara bort skruven på varje sida. Bulten du använder för att säkra denna konsolen kommer att vara från den befintliga hårdvaran på din Jeep.
5

Ta vindrutan hållaren, vilket är en lång metallbit som kör upp på vindrutan. Rada upp denna vindrutan hållaren med den övre delen av vindrutan och se till att det skjuts hela vägen framåt. Använd en hylsnyckel för att säkra det på plats med skruvarna från den mjuka toppen kit.
6

Leta fören fästen ur satsen. Dessa komponenter är ca 1 cm bred och 2 meter lång. Öppna dörrarna för din Jeep och placera en av konsolerna med sina hål kö med hålen på den nedre delen av dörrkarmen. Gör detta på båda sidor av Jeep.
7

Installera en tap-in plattan under hålet i dörrkarmen och dra åt dess bulten ovanför dörrkarmen. Gör detta för alla hål i fören fästen på båda dörrarna. Plattorna och bultar kommer att vara i ditt kit.
8

Leta bakluckan hållarna. Dessa är små konsoler som passar på toppen av bakluckan. Det finns ett "R" och "L" för att beteckna vilken sida hallarna går på. Dra dessa på plats med skruvar och en stjärnskruvmejsel till toppen av bakluckan.
9

tag i fören församlingar och två bultar från satsen. Dessa är de långa rör som böjer vid en 90-graders vinkel. Hitta den ände där det finns en konsol och se till att klippet pekar mot insidan av jeep när du installerar det. Dra dessa på plats med bultar på sidan av Jeep s ram, bakom sätena och dörröppningar.
10

Öppna bakluckan och tryck ändarna av bågar tillsammans. Det kommer att finnas två bågar från vänster och två från höger. Skjut motsatta ändarna.
11

Montera vertikala stången. Detta blir en del av fören montering. Bara rada slutet av den vertikala stången med hålet i fören modulens hållare. Denna stav kommer bara sitta i detta hål.
12

Ta horisontell stång, som också är en del av fören montering. Denna stav kommer att sträcka från aggregatet ovanför dörrkarmen till hörnet av vindrutan ramen. Linje slutet av stången upp med hålet och tryck stången tills stiftet glider genom hålet.
13

tag i suffletten och dra den över toppen av Jeep mot framsidan till vindrutan hållaren. Steg upp för att kunna se toppen av Jeep. Hitta mitt hack som är på undersidan av den mjuka övre kanten, rada upp med mitten av vindrutan hållaren, tryck ner och arbeta dig ut, sätta press hela tiden.
14

Klättra in på baksidan av din jeep så att du står inför den bakre bågen. Dra suffletten ryggen så det går över denna stav och sedan vänder under staven. Line snäpper upp på suffletten med tryckknappar på fören. Låt dessa tillsammans för att säkra det på plats.
15

Fäst de bakre hörnen på suffletten till rälsen hörn bälte. Dra ner materialet på varje bakre hörn av Jeep sedan slingan hårdplast kanten under bältet rälsen.
16

Montera bakrutan genom att passa in två sidoblixtlås från suffletten med blixtlås på fönstret. Bara zip dem tillsammans.
17

Ta bakluckan bar och ställning gummidelen mot dig. Linje upp det med botten av fönstret tillbaka och skjut den från det högra nedre hörnet till vänster. Säkra det på bakluckan parentes.
18

Installera hörn fönster genom att rada upp dragkedjan i övre mitten av suffletten och arbete dragkedjan mot baksidan av Jeep. Zip nedre ryggen dragkedja upp till toppen tillbaka hörnet för att möta den andra dragkedjan.
19

Justera bågar för att dra åt den mjuka toppen. Gå bakom varje dörr och flytta fästet på bågar tills den snäpper på det första hålet och drar åt materialet.
20

Säkra botten av de bakre sidorutorna i bältet järnväg. Bara dra ner i fönstret ner och stoppa in hårdplast kanten in i bandet skenan. Säkra sidorutan runt den vertikala stången. Tryck på insidan av tyget i framför fönstret tills den är fäst i den vertikala stången. Skjut tyget på plats runt dörröppningen. Dra ner på tyget vikas då den under och upp. Skjut tyget på plats på den horisontella stången. Rada upp sidorutorna från toppen av dörren och tryck ner för att säkra det på plats. Gör eventuella andra ändringar som behövs på suffletten materialet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/105008.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.