Hur Ship en Miata till Hawaii

Shipping en bil utomlands kan verka som en utmaning, men det finns många fartygslinjer du kan använda för att säkert få din Miata från fastlandet till Hawaii. Innan din Miata, måste du köra till en av de hamnar som fartyg till Hawaii (t.ex. hamnarna i Kalifornien och Washington), rengör bilen helt, ta bort alla dina personliga tillhörigheter, samt ge rederiet med specifik information som styrker din äganderätten till fordonet. Saker du behöver
Bevis på registrering Arkivfoto ID
Visa fler instruktioner
1

Välj en fartygslinje. Många utländska transportföretag erbjuder automatisk leverans, såsom Matson Navigation Company. Andra tjänster är specifikt för sjöfarten fordon, såsom Ship Mitt fordon, och vissa är även speciellt för Hawaii, såsom transporter Hawaii. De flesta rederier tar ut en fast avgift på runt $ 1000 för fordon som inte överskrider måtten 21 fot 8 inches lång och 8 meter bred och 7 meter hög.
2

Kör din Miata till en av de portar som ditt rederiet använder. Kalifornien och Washington hamnar är de två vanligaste skeppas från. I Kalifornien, är Long Beach och Oakland vanligen används, och i Washington, Seattle eller Tacoma.
3

Förbered din Miata för sjöfarten. Du måste rengöra din Miata helt, interiör och exteriör, och ta bort alla personliga saker innan leverera den till rederiet. Rederierna kräver också att din Miata vara i funktionsdugligt skick, med funktionella bromsar, och licensierade för allmänna gator och vägar. Placera 1/4 tank eller mindre in i din Miata innan leverera det.
4

Leverera din Miata till rederiet på anvisad dag. Du kommer att behöva förse företaget med dina nycklar, och namn, postadress och telefonnummer till avsändaren och mottagaren (personen som tar emot bilen). Avsändaren och mottagaren kan vara en och samma person. Du kommer också att behöva ge information om din Miata, såsom år, märke, modell, registreringsnummer och VIN-nummer. Om du skickar från Seattle, vara beredd att visa en kopia av registreringsbevis eller papper köp. Du behöver också veta vilken port på Hawaii där du skickar din Miata till.
5

Välj din Miata upp på destinationen hamnen i Hawaii. Det kan ta två till tre veckor för din bil för att komma fram. Om du inte kan vara där när bilen anländer, kommer rederiet förvara din bil under en viss tid, och får betalt för förvaring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104997.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.