Vad är skillnaden mellan en Monte Carlo LS och LT?

Chevrolet Monte Carlo kom i olika utföranden. Det senaste året Monte Carlo LS och LT släpptes tillsammans var 2007. LS var basmodellen, och LT var en mer avancerad version av LS. Funktioner

Basen Monte Carlo LS saknar drivlinan antisladdsystem och låsningsfria bromssystem som kom standard i LT-modellen. Dessa system upptäcka och korrigera hjul slirar och låsta bromsar. Båda dessa funktioner finns alternativ för basmodellen.
Hjul

Basen LS har 16-tums stålfälgar, medan LT har 17-tums lättmetallfälgar. LT är utrustad med P225/55SR17.0BSW touring AS däck. LS, å andra sidan, har P225/60SR16.0BSW AS däck. Däcken är samma bredd, men LT: s däck har en större diameter.
Vikt

LT väger £ 3396. på grund av dess tillval. Basen LS väger endast £ 3354. Addera Luftkonditionering

Medan båda klippningar har manuella främre luftkonditioneringssystem, har LT en dual-zons klimatanläggning som gör föraren och passageraren att kontrollera sin egen individuell luftkonditionering zon. Addera Audio

LT har en MP3-avkodare och fjärrstyrningarna på ratten att basen LS inte. Den LT radio finns också satellit-kapabla.
Alternativ

Tillgängliga alternativ för LT som inte finns i basen trim inkluderar uppvärmda framsäten, läder sits trim och en HomeLink Wireless Control System som tillåter föraren att elektroniskt öppna grindar och garage från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/convertibles/104978.html

Previous:
Next:

Konvertibler

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.